Jean-Marie Dedecker (LDD)

Zwarte Piet: ‘Onze waarden en tradities worden voortdurend in de uitverkoop gezet’

‘De zeurpieten met hun zwarte gedachten en hun Pietenpact zijn de kortste weg naar een nieuwe Zwarte Zondag’, vindt Jean-Marie Decker. ‘Het zijn zwartgallige en politiek correcte mierenneukers.’

De Amerikaanse stembusgang is ondertussen al kapot geanalyseerd door dezelfde roedel Amerikakenners die voor het voorspellen van de uitslag nochtans de geloofwaardigheid hadden van het Orakel van Delphi. Donald Trump heeft nu niet alleen het establishment van de Democraten vernietigd maar ook van zijn eigen Republikeinse partij. Allen komen nu tot het besluit dat het een opstand was van Joe Sixpack en de “basket of deplorables” tegen het establishment in Washington DC, net zoals de Brexit een opgestoken vinger was naar de Europese Mandarijnen in Brussel.

Zwarte Piet: ‘Onze waarden en tradities worden voortdurend in de uitverkoop gezet’

Technocraten die regeren boven de hoofden van deze vergeten bevolkingsgroepen. Met dien verstande dat de Europese bobo’s ook na hun mandaat beloond worden voor hun hand en spandiensten aan de globalisators ( zoals Barroso bij Goldman Sachs of De Gucht bij Arcelor Mittal) en de Amerikanen bij elke verkiezing afhankelijk zijn van het lobbycircuit. Wie volksvertegenwoordiger of senator wil worden in Washington DC moet om de 4 jaar zo’n 2 miljoen dollar ophoesten voor zijn verkiezingscampagne. Het is dan niet te verwonderen dat deze verkozenen des volks eerder wetten schrijven voor hun broodheren die jaarlijks 3 miljard dollar lobbygeld spenderen dan te denken aan de “mestkevers”.

De bekommernissen van Joe Sixpack en Jan Modaal zijn dezelfde, hier en over de plas: economische globalisering, ongecontroleerde immigratie, onveiligheid, islamisme, jihadisme, en angst voor het verlies van de eigen waarden en normen. Wie ze aankaart wordt minstens voor populist of racist versleten, en neemt dan maar weerwraak in het stemhokje.

‘Overstretching van de politieke correctheid met verloochening van de eigen tradities en cultuur heeft al meer polarisatie veroorzaakt dan opgelost.’

Overstretching van de politieke correctheid met verloochening van de eigen tradities en cultuur heeft al meer polarisatie veroorzaakt dan opgelost, losgeslagen van de realiteit door identiteitsschaamte en kruiperigheid voor de excessen van andere ingevoerde godsdiensten en culturen. Het kent geen grenzen. In Duitsland werd Selin Gören, woordvoerdster van de linkse jeugdbeweging Solid door drie mannen gedwongen tot “een seksuele handeling”. Ze loog tegen de politie over hun identiteit om geen aanleiding te geven tot racisme. Ze zei dat ze Duits praatten i.p.v. Arabisch of Farsi. Hoe diep moet je eigenwaarde gezakt zijn om als vrouw een aanranding te ondergaan en een vals beeld van de werkelijkheid te schetsen uit naam van je eigen politieke ideologie ?

Baksteen in een kinderschoen

Onze normen, waarden en tradities worden voortdurend in de uitverkoop gezet met een stoet van kleine en grote, maar nimmer betekenisloze incidenten. De tol voor onze gastvrijheid. Met het Pietenpact voert de multiculturele lobby nu een agressieve discriminatiecampagne tegen haar eigen bevolking en gooit een baksteen in een kinderschoen. Gutmenschen maken op de rug van het kind een probleem waar er geen is om hun politiek-correcte agenda door de strot van Jan Modaal te rammen.

Hun symptoombestrijding verergert alleen maar de kwaal. Racisme als speelgoed voor gefrustreerden. Het Pietenpact werd in achterkamertjes bedisseld door niet-representatieve overheidsorganisaties als het Minderhedenforum en het Vlaams-Nederlands Huis deBuren. Lusttuinen voor subsidieslurpers wiens grootste bekommernis het is zichzelf in stand te houden.

Voortschrijdende polarisatiedrang

Naast een jaarlijkse dotatie van 2 miljoen euro zoals projectsubsidies, heeft minister Liesbeth Homans ook nog 1.5 miljoen extra uitgekeerd aan de subsidiesponzen van het Minderhedenforum om het integratiepact te schrijven. Een sinterklaascadeau voor het kapotmaken van een vreedzaam lieflijk kinderfeest. Vorig jaar verkondigde Jozef De Witte nog dat “er geen sprake is van een strafbare vorm van racisme, of een wettelijke vorm van raciale discriminatie.” Zijn opvolger bij de gedachtepolitie Unia (het vroegere Gelijkekansencentrum) heeft zich nu aangesloten bij het forum. Vooruitschrijdende polarisatiedrang. De wereld op zijn kop: moest de entourage van de Sint volledig blank zijn dan zouden organisaties als Beweging.net en de vakbonden zeker een klacht indienen wegens discriminatie op werkvloer.

Tachtig procent van onze Noorderburen is voor het behoud van de zwarte deugniet met rode lippen en kroezelhaar, hier zelfs meer dan 90%. In zijn eigen kinderprogramma werd Paul De Leeuw te kakken gezet toen alle kinderen in de Tv-studio unaniem hun duim opstaken voor de bleekscheet die jaarlijks roetzwart uit de schoorsteen afdaalt beladen met cadeautjes. Voor Wouter Van Bellingen, de directeur bij het Minderhedenforum, moet Sinterklaas ook nog zijn baard afscheren. De brave man was bisschop van het Turkse Myra en die hebben geen wit bos op hun kin. Zijn witte schimmel moet ook nog ritueel geslacht worden en Zwarte Piet moet uit zijn pofbroek. Het kruis op de mijter van heilige man moest er ook al aan geloven om de moslimkinderen niet te choqueren.

‘We hoeven niet lang te zoeken naar weldenkenden die alle begrip tonen voor islamitische vrouwendiscriminatie of voor het relativeren ervan, maar voor de symboliek van een kinderfeest zijn hun tenen te lang.’

Ik ben zo gelovig als een regenworm maar de Sint is heilig. We hoeven niet lang te zoeken naar weldenkenden die alle begrip tonen voor islamitische vrouwendiscriminatie of voor het relativeren ervan, maar voor de symboliek van een kinderfeest zijn hun tenen te lang. Multiculturele overstretching en een ridicule aanval op onze Vlaamse gemeenschapsvormende traditie.

De blinde focus op uitsluiting en discriminatie zet de minderheden onophoudelijk aan tot zelfbeklag en opent een onuitputtelijk arsenaal aan gevoeligheden die meer en meer onze eigen tradities in verdrukking brengen en leiden tot zelfcensuur. Voor de multiculti moeten we stilaan onszelf afschaffen door de uitwassen van hun zieke slachtoffercultuur. Ze zijn besmet door een vorm van eigenwaan waardoor ze geloven dat dat zij weten wat goed is voor iedereen, zelfs tegen de democratische consensus in.

Wie denkt dat Zwarte Piet de enige zwarte sukkelaar is die niet meer met de (stoom)boot naar onze contreien mag komen, vergist zich schromelijk. Er zijn nogal wat pietluttigheden waarover onze zeurpieten en de Oikofobe lobbymachine nog kunnen struikelen. Is de Regenboogpiet niet stigmatiserend voor de holebi-gemeenschap? Op 6 februari wordt al eeuwenlang Driekoningen gevierd. De drie wijzen, Caspar, Melchior en Balthazar komen dan uit het Oosten met geschenken voor de koning der joden. Eén van hen was roetzwart. Is men in Laken niet beledigd?

Als GAIA nu ook nog de paashaas bij zijn oren pakt omdat die eigenlijk geen bruine chocolade eieren legt, mogen de klokken volgend jaar in Rome blijven.

‘Folklore en en tradities worden uitgehold, maar laat daar de natuurlijke erosie en het gezond verstand spelen.’

Zwarte Piet zelf wordt een afgebleekt aflopend verhaal. Folklore en en tradities worden uitgehold, maar laat daar de natuurlijke erosie en het gezond verstand spelen. We gooien toch ook geen levende katten meer van de Ieperse Halletoren, schieten niet meer op ratten in Zaffelare of gaan niet meer gansrijden in Ekeren. De zeurpieten met het Zwarte Pietenpact en hun zwarte gedachten zijn de kortste weg naar een nieuwe Zwarte Zondag. Zwartgallige politiek-correcte mierenneukers. Ik zal er een kop roetzwarte koffie op drinken.

Partner Content