Video | Wereld

Video: Totale ravage op crashsite in Sinaï

Er zijn nieuwe beelden vrijgegeven van het vliegtuig dat gisteren neerstortte in de Egyptische Sinaïwoestijn. Op de videobeelden is te zien hoe enorm de ravage is op de crashsite.

Van het vliegtuig blijven enkel brokstukken over en persoonlijke voorwerpen van de passagiers liggen overal verspreid. Reddingswerkers zijn nu ter plaatse om de lichamen te bergen.

Gisteren bezocht een delegatie onder leiding van premier Sherif Ismail de crashsite.

Volgens de regering zijn de twee zwarte dozen van de vlucht gevonden. Niemand van de 224 inzittenden overleefde de vliegtuigcrash.

Er zijn nieuwe beelden vrijgegeven van het vliegtuig dat gisteren neerstortte in de Egyptische Sinaïwoestijn. Op de videobeelden is te zien hoe enorm de ravage is op de crashsite. Van het vliegtuig blijven enkel brokstukken over en persoonlijke voorwerpen van de passagiers liggen overal verspreid. Reddingswerkers zijn nu ter plaatse om de lichamen te bergen. Gisteren bezocht een delegatie onder leiding van premier Sherif Ismail de crashsite. Volgens de regering zijn de twee zwarte dozen van de vlucht gevonden. Niemand van de 224 inzittenden overleefde de vliegtuigcrash.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier