Verschillende vrouwen hebben dergelijke klachten naar voren gebracht. Zo getuigde de professor Psychologie Christine Blasey voor de senaatscommissie. Kavanaugh zou haar in hun studententijd in 1982 bij een schoolfeestje hebben willen verkrachten. Kavanaugh ontkent dit ten stelligste.

Flake zei dat hij na de getuigenis donderdag zware twijfels had, maar dat er ook zoiets als het vermoeden van onschuld bestaat, als er geen harde bewijzen kunnen getoond worden. Hij besloot zijn toelichting aan de pers met de mededeling dat hij voor Kavanaughs benoeming zou stemmen. De Democratische senatoren van hun kant uitten felle kritiek op hun Republikeinse collega's. Een aantal van de Democratische senatoren verlieten zelfs de zittingszaal van de Senaatscommissie.

Verschillende vrouwen hebben dergelijke klachten naar voren gebracht. Zo getuigde de professor Psychologie Christine Blasey voor de senaatscommissie. Kavanaugh zou haar in hun studententijd in 1982 bij een schoolfeestje hebben willen verkrachten. Kavanaugh ontkent dit ten stelligste. Flake zei dat hij na de getuigenis donderdag zware twijfels had, maar dat er ook zoiets als het vermoeden van onschuld bestaat, als er geen harde bewijzen kunnen getoond worden. Hij besloot zijn toelichting aan de pers met de mededeling dat hij voor Kavanaughs benoeming zou stemmen. De Democratische senatoren van hun kant uitten felle kritiek op hun Republikeinse collega's. Een aantal van de Democratische senatoren verlieten zelfs de zittingszaal van de Senaatscommissie.