De man, Walter Wallace, was volgens de politie gewapend met een mes en negeerde instructies van agenten. Twee agenten schoten op de man, die meerdere keren werd getroffen en korte tijd later overleed. Volgens zijn familie had de man psychische problemen.

Nog wat later werden volgens plaatselijke media door relschoppers ruiten ingegooid en werd brand gesticht in het westen van de stad.

Er waren voorafgaand ook demonstraties tegen de politie bij onder meer een politiebureau in de wijk waar de man werd neergeschoten. Er zijn meer dan dertig politieagenten gewond geraakt en meer dan dertig mensen gearresteerd.

De man, Walter Wallace, was volgens de politie gewapend met een mes en negeerde instructies van agenten. Twee agenten schoten op de man, die meerdere keren werd getroffen en korte tijd later overleed. Volgens zijn familie had de man psychische problemen. Nog wat later werden volgens plaatselijke media door relschoppers ruiten ingegooid en werd brand gesticht in het westen van de stad. Er waren voorafgaand ook demonstraties tegen de politie bij onder meer een politiebureau in de wijk waar de man werd neergeschoten. Er zijn meer dan dertig politieagenten gewond geraakt en meer dan dertig mensen gearresteerd.