"Een man stond recht en probeerde iets aan de deur te doen, maar bemanningsleden en passagiers hebben hem tegengehouden", zei Andreas Bartels, woordvoerder van Lufthansa. Het ging om een gewone ingangsdeur, niet om de deur van de cockpit, voegde hij eraan toe.

De passagier "werd op zijn zetel vastgehouden" tot aan de landing in Belgrado, die "in alle veiligheid" gebeurde, zei Bartels. Hij gaf geen enkele precisering over de identiteit van de man.

Volgens de Servische onlinepers had de man geroepen dat hij zich met alle passagiers bij Allah wou voegen. De bemanning zou bij zijn overmeestering hulp gekregen hebben van handbalspelers van de Servische club Vojvodina Novi Sad. (Belga/WK)

"Een man stond recht en probeerde iets aan de deur te doen, maar bemanningsleden en passagiers hebben hem tegengehouden", zei Andreas Bartels, woordvoerder van Lufthansa. Het ging om een gewone ingangsdeur, niet om de deur van de cockpit, voegde hij eraan toe. De passagier "werd op zijn zetel vastgehouden" tot aan de landing in Belgrado, die "in alle veiligheid" gebeurde, zei Bartels. Hij gaf geen enkele precisering over de identiteit van de man. Volgens de Servische onlinepers had de man geroepen dat hij zich met alle passagiers bij Allah wou voegen. De bemanning zou bij zijn overmeestering hulp gekregen hebben van handbalspelers van de Servische club Vojvodina Novi Sad. (Belga/WK)