De Portugese politie heeft een nieuwe verdachte in beeld in de verdwijningszaak van Madeleine McCann. Dat schrijft de meest gelezen Portugese krant Correi da Manha.

De verdachte werkte in het vakantiepark waar de familie McCann verbleef. Hij werd ontslagen en naar verluidt liep dat ontslag erg 'moeizaam'. Daarom is er volgens de krant mogelijk sprake van een wraakactie. Om aan te tonen hoe slecht het was gesteld met de beveiliging van het park, zou hij het Britse meisje hebben ontvoerd.

Zijn gsm-gegevens tonen bovendien aan dat hij op de avond van de verdwijning in de buurt van het appartement van de McCanns is geweest, meldt Correi da Manha.

Tractorongeval

De man werd niet eerder verhoord door de politie, omdat hij direct na zijn ontslag van de loonlijsten was gehaald en de politie zodoende geen weet had van zijn bestaan.

De verdachte kwam om het leven in 2009 bij een tractorongeval en kan dus niet meer verhoord worden. De politie is overgegaan tot het ondervragen van zijn weduwe.

Voorlopig wil de politie deze berichten niet bevestigen. Vorige week heropende Portugal het onderzoek naar de verdwijning van Maddie. (AVE)

De Portugese politie heeft een nieuwe verdachte in beeld in de verdwijningszaak van Madeleine McCann. Dat schrijft de meest gelezen Portugese krant Correi da Manha. De verdachte werkte in het vakantiepark waar de familie McCann verbleef. Hij werd ontslagen en naar verluidt liep dat ontslag erg 'moeizaam'. Daarom is er volgens de krant mogelijk sprake van een wraakactie. Om aan te tonen hoe slecht het was gesteld met de beveiliging van het park, zou hij het Britse meisje hebben ontvoerd. Zijn gsm-gegevens tonen bovendien aan dat hij op de avond van de verdwijning in de buurt van het appartement van de McCanns is geweest, meldt Correi da Manha. De man werd niet eerder verhoord door de politie, omdat hij direct na zijn ontslag van de loonlijsten was gehaald en de politie zodoende geen weet had van zijn bestaan. De verdachte kwam om het leven in 2009 bij een tractorongeval en kan dus niet meer verhoord worden. De politie is overgegaan tot het ondervragen van zijn weduwe. Voorlopig wil de politie deze berichten niet bevestigen. Vorige week heropende Portugal het onderzoek naar de verdwijning van Maddie. (AVE)