Er werd een collecte gehouden op de site Indiegogo, zo hebben de betrokken families laten weten in een persbericht.

Het vliegtuig verdween op 8 maart kort na het opstijgen in Kuala Lumpur en had 239 mensen aan boord. Het toestel zou zijn neergestort in de Indische Oceaan, maar het wrak is nog steeds niet gevonden.

Sommige nabestaanden denken dat de autoriteiten bewust informatie achterhouden. 'We zijn ervan overtuigd dat er ergens iemand iets weet en hopen dat deze beloning kan helpen om met die informatie naar buiten te komen', aldus Ethan Hunt, verantwoordelijke van het project Reward MH370. (Belga/KVDA)

Er werd een collecte gehouden op de site Indiegogo, zo hebben de betrokken families laten weten in een persbericht. Het vliegtuig verdween op 8 maart kort na het opstijgen in Kuala Lumpur en had 239 mensen aan boord. Het toestel zou zijn neergestort in de Indische Oceaan, maar het wrak is nog steeds niet gevonden. Sommige nabestaanden denken dat de autoriteiten bewust informatie achterhouden. 'We zijn ervan overtuigd dat er ergens iemand iets weet en hopen dat deze beloning kan helpen om met die informatie naar buiten te komen', aldus Ethan Hunt, verantwoordelijke van het project Reward MH370. (Belga/KVDA)