De publieke opinie stelt zich de grote vraag wie en wat er komt als de CDU-politica niet meer aan de macht is, aldus het Amerikaanse zakenmagazine woensdag.

De tweede plaats op de lijst is, ook zoals vorig jaar, voor de Britse premier Theresa May. Daarna komen Christine Lagarde, directeur van het Internationaal Monetair Fonds (IMF), Mary Barra, CEO van de Amerikaanse autobouwer General Motors en op plaats vijf Abigail Johnson, CEO van de Amerikaanse financiële reus Fidelity.

Om de lijst op te stellen, houdt Forbes onder meer rekening met vermogen, aanwezigheid in de media en invloed van de vrouwen.

Jongste vrouw op de lijst is de Amerikaanse zangeres Taylor Swift. Zij staat op de 68ste plaats. Ivanka Trump, dochter van de Amerikaanse president Donald Trump, kwam vorig jaar binnen op de 19de plaats, maar zakt nu naar 24.

De publieke opinie stelt zich de grote vraag wie en wat er komt als de CDU-politica niet meer aan de macht is, aldus het Amerikaanse zakenmagazine woensdag.De tweede plaats op de lijst is, ook zoals vorig jaar, voor de Britse premier Theresa May. Daarna komen Christine Lagarde, directeur van het Internationaal Monetair Fonds (IMF), Mary Barra, CEO van de Amerikaanse autobouwer General Motors en op plaats vijf Abigail Johnson, CEO van de Amerikaanse financiële reus Fidelity. Om de lijst op te stellen, houdt Forbes onder meer rekening met vermogen, aanwezigheid in de media en invloed van de vrouwen. Jongste vrouw op de lijst is de Amerikaanse zangeres Taylor Swift. Zij staat op de 68ste plaats. Ivanka Trump, dochter van de Amerikaanse president Donald Trump, kwam vorig jaar binnen op de 19de plaats, maar zakt nu naar 24.