De gewapende vleugel van de Islamitische Jihad meldt in een mededeling dat de twee mannen, geïdentificeerd als leden van de groep, werden gedood bij een Israëlische aanval die zondagavond laat plaatsvond.

Eerder op de dag was het tot botsingen gekomen in de Gazastrook, waarop de Islamitische Jihad raketten afvuurde op Israël. Daar zijn maandag de scholen gesloten.

Zondag lieten de Syrische autoriteiten weten dat de luchtverdediging werd geactiveerd om 'vijandelijke raketten' nabij Damascus tegen te houden. Het Syrische staatspersagentschap Sana meldde eerder dat alle raketten gestopt konden worden voordat ze hun doel bereikten, maar dat lijkt dus niet te kloppen.

De gewapende vleugel van de Islamitische Jihad meldt in een mededeling dat de twee mannen, geïdentificeerd als leden van de groep, werden gedood bij een Israëlische aanval die zondagavond laat plaatsvond.Eerder op de dag was het tot botsingen gekomen in de Gazastrook, waarop de Islamitische Jihad raketten afvuurde op Israël. Daar zijn maandag de scholen gesloten. Zondag lieten de Syrische autoriteiten weten dat de luchtverdediging werd geactiveerd om 'vijandelijke raketten' nabij Damascus tegen te houden. Het Syrische staatspersagentschap Sana meldde eerder dat alle raketten gestopt konden worden voordat ze hun doel bereikten, maar dat lijkt dus niet te kloppen.