Hyderabad, een stad met 9 miljoen inwoners, maakt zich op voor de Global Entrepreneurship Summit op 28 november. De Amerikaanse presidentsdochter Ivanka Trump zit de top mee voor. De tagline voor de top is 'Prosperity for All' (Voorspoed voor Iedereen), en daar passen de duizenden bedelaars in de stad niet bij.

De politie wil in totaal zo'n zesduizend bedelaars weg en verbiedt ze om nog te bedelen in de stad tot januari. Volgens de lokale krant Indian Express zijn al bijna vierhonderd bedelaars opgepakt en afgevoerd naar rehabilitatiecentra en opvangtehuizen.

De politie van Hyderabad zette in 2000 een gelijkaardige operatie op het getouw, toen de toenmalige Amerikaanse president Bill Clinton de stad bezocht.

Hyderabad, een stad met 9 miljoen inwoners, maakt zich op voor de Global Entrepreneurship Summit op 28 november. De Amerikaanse presidentsdochter Ivanka Trump zit de top mee voor. De tagline voor de top is 'Prosperity for All' (Voorspoed voor Iedereen), en daar passen de duizenden bedelaars in de stad niet bij.De politie wil in totaal zo'n zesduizend bedelaars weg en verbiedt ze om nog te bedelen in de stad tot januari. Volgens de lokale krant Indian Express zijn al bijna vierhonderd bedelaars opgepakt en afgevoerd naar rehabilitatiecentra en opvangtehuizen.De politie van Hyderabad zette in 2000 een gelijkaardige operatie op het getouw, toen de toenmalige Amerikaanse president Bill Clinton de stad bezocht.