'Deze meeting is zonder overeenkomst beëindigd', klinkt het in een statement van het team van de zelfverklaarde interim-president Juan Guaido. De oppositie blijft vasthouden aan haar eisen: de afzetting van president Nicolas Maduro en vrije verkiezingen.

Volgens het Noorse ministerie van Buitenlandse Zaken hebben de kampen 'politieke, economische en electorale zaken' besproken in Oslo. 'Beide kanten hebben laten zien dat ze bereid zijn om te onderhandelen en te werken aan een grondwettige oplossing', klinkt nog.

Terwijl verschillende landen Guaido al hebben erkend als overgangspresident, zit Maduro nog steeds stevig het zadel. 'Onze weg is de dialoog, respect voor de grondwet, vrede, democratie en een oplossing voor het conflict', stelt Maduro woensdag.

'Deze meeting is zonder overeenkomst beëindigd', klinkt het in een statement van het team van de zelfverklaarde interim-president Juan Guaido. De oppositie blijft vasthouden aan haar eisen: de afzetting van president Nicolas Maduro en vrije verkiezingen. Volgens het Noorse ministerie van Buitenlandse Zaken hebben de kampen 'politieke, economische en electorale zaken' besproken in Oslo. 'Beide kanten hebben laten zien dat ze bereid zijn om te onderhandelen en te werken aan een grondwettige oplossing', klinkt nog. Terwijl verschillende landen Guaido al hebben erkend als overgangspresident, zit Maduro nog steeds stevig het zadel. 'Onze weg is de dialoog, respect voor de grondwet, vrede, democratie en een oplossing voor het conflict', stelt Maduro woensdag.