De Mexicaanse president Enrique Peña Nieto bevestigde de arrestatie van Joaquin Guzman Loera in een tweet.

'El Chapo', de bijnaam waaronder hij beter bekend is, geldt als de machtigste drugshandelaar ter wereld. De baas van het Sinaloa-kartel wist een half jaar geleden uit de zwaar beveiligde gevangenis van Altiplano in het centrum van Mexico te ontsnappen en was sindsdien voortvluchtig. Hij vluchtte naar de vrijheid via een anderhalve kilometer lange tunnel waar hij instapte via een gat in zijn douche.

De Mexicaanse regering beloofde nadien een beloning van 3,8 miljoen dollar voor een tip die tot zijn arrestatie leidt. (KVDA)

De Mexicaanse president Enrique Peña Nieto bevestigde de arrestatie van Joaquin Guzman Loera in een tweet. 'El Chapo', de bijnaam waaronder hij beter bekend is, geldt als de machtigste drugshandelaar ter wereld. De baas van het Sinaloa-kartel wist een half jaar geleden uit de zwaar beveiligde gevangenis van Altiplano in het centrum van Mexico te ontsnappen en was sindsdien voortvluchtig. Hij vluchtte naar de vrijheid via een anderhalve kilometer lange tunnel waar hij instapte via een gat in zijn douche. De Mexicaanse regering beloofde nadien een beloning van 3,8 miljoen dollar voor een tip die tot zijn arrestatie leidt. (KVDA)