Kijkers van de Amerikaanse nieuwszender CNN verslikten zich wellicht in hun koffie toen ze de foto van 'Jihadi John' te zien kregen. Het bleek een ietwat verveeld kijkende Vladimir Poetin te zijn. CNN heeft zich al verontschuldigd voor de technische fout.

De échte 'Jihadi John' is de 27-jarige Mohammed Emwazi uit het westen van Londen. 'Jihadi John' was in meerdere video's van IS over de onthoofding van westerse gegijzelden te zien, onder wie de Amerikaanse journalist James Foley. Daarbij viel het Britse accent van de beul op.

Kijkers van de Amerikaanse nieuwszender CNN verslikten zich wellicht in hun koffie toen ze de foto van 'Jihadi John' te zien kregen. Het bleek een ietwat verveeld kijkende Vladimir Poetin te zijn. CNN heeft zich al verontschuldigd voor de technische fout. De échte 'Jihadi John' is de 27-jarige Mohammed Emwazi uit het westen van Londen. 'Jihadi John' was in meerdere video's van IS over de onthoofding van westerse gegijzelden te zien, onder wie de Amerikaanse journalist James Foley. Daarbij viel het Britse accent van de beul op.