Sarah Palin start onlinenieuwszender

Sarah palin © Reuters

Sarah Palin start een eigen onlinenieuwszender. ‘Bent u al de mediafilters beu? Ik in ieder geval wel’, aldus de voormalige Amerikaanse vicepresidentskandidate.

De voormalige Amerikaanse vicepresidentskandidate Sarah Palin start een eigen onlinenieuwszender. Zo wil ze naar eigen zeggen een “politiek correcte filter van het de reguliere media zijn.” Dat meldt CNN .

“Bent u al de mediafilters beu? Ik in ieder geval wel”, aldus de conservatieve Palin in een promotiefilmpje. Het was al langer gekend dat Palin zich verzet tegen de beslissingen van de huidige president Barack Obama en zijn regering. Met haar eigen nieuwskanaal wil ze “direct tot de kijker kunnen spreken, zonder de gevestigde orde te behagen.”

In 2008 nam de conservatieve Palin het tevergeefs op tegen John McCain om de republikeinse presidentskandidaat te worden. Maar ook na haar mislukte gooi naar het vicepresidentschap bleef Palin in beeld. Zo had ze haar eigen serie, was ze politieke commentator op Foxnews en schreef ze twee boeken. Een terugkeer naar de politieke sluit ze voorlopig niet uit. (AVE)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content