Ontvoerde Amerikaanse vindt na 23 jaar moeder terug

© Cnn.com

Een Amerikaanse vrouw die in 1987 als baby werd ontvoerd uit een ziekenhuis in Harlem (New York) heeft haar biologische moeder nu teruggevonden.

Een Amerikaanse vrouw die in 1987 als baby werd ontvoerd uit een ziekenhuis in Harlem (New York) heeft haar biologische moeder nu zelf teruggevonden.

Dat meldt CNN donderdag.

Joy White bracht haar toen 19 dagen oude dochter Carlina op 4 augustus 1987 met hoge koorts naar het ziekenhuis. Ze ging naar huis om te rusten, maar toen ze terugkwam, was de baby verdwenen. Een onderzoek leverde niets op.

Op 4 januari van dit jaar kreeg Joy plots telefoon van een vrouw die beweerde haar dochter te zijn. Carlina, die opgroeide als Nejdra Nance in Connecticut, stuurde Joy een aantal foto’s op die veel gelijkenissen bleken te vertonen. Een DNA-test bevestigde deze week dat Carlina inderdaad de dochter van Joy is.

Volgens CNN was Carlina achterdochtig geworden toen de vrouw die haar grootbracht geen geboorteakte kon laten zien. Op de website van het National Center for Missing and Exploited Children vond ze een item over een baby die was ontvoerd uit een ziekenhuis in Harlem. Ze belde naar het centrum en dat verwittigde de autoriteiten.

De politie is intussen een onderzoek gestart naar de vrouw die Carlina grootbracht.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content