Manhattan is opnieuw klaar om zijn vastgoedprijs scherper te stellen. Op de 72ste verdieping van de wolkenkrabber City Spire, op 56th Street in de buurt Midtown, is woensdag een luxeappartement te koop gesteld dat 100 miljoen dollar moet kosten.

Adembenemend
Het agentschap Prudential Douglas Elliman komt woorden te kort om de geneuchten van de flat van bijna 750 vierkante meter . De flat beslaat drie volledige verdiepingen in het gebouw en is zo gebouwd dat elke kamer een adembenemend uitzicht op Manhattan biedt.

Het stulpje heeft - onder andere - zes slaapkamers, negen badkamers, een eetkamer met plaats voor twintig gasten, een keuken die een chef waardig is, een eigen vergaderzaal, wijnkelder en privélift.

De Niro

Verkoper van dienst is Raphael De Niro, de zoon van filmacteur Robert De Niro. Als hij in zijn opdracht slaagt, dan breekt hij meteen het vastgoedrecord voor Manhattan. De huidige topper staat op naam van een appartement met zicht op Central Park waarvoor 88 miljoen dollar werd neergeteld. (Belga/TV)

Manhattan is opnieuw klaar om zijn vastgoedprijs scherper te stellen. Op de 72ste verdieping van de wolkenkrabber City Spire, op 56th Street in de buurt Midtown, is woensdag een luxeappartement te koop gesteld dat 100 miljoen dollar moet kosten.Adembenemend Het agentschap Prudential Douglas Elliman komt woorden te kort om de geneuchten van de flat van bijna 750 vierkante meter . De flat beslaat drie volledige verdiepingen in het gebouw en is zo gebouwd dat elke kamer een adembenemend uitzicht op Manhattan biedt. Het stulpje heeft - onder andere - zes slaapkamers, negen badkamers, een eetkamer met plaats voor twintig gasten, een keuken die een chef waardig is, een eigen vergaderzaal, wijnkelder en privélift. De Niro Verkoper van dienst is Raphael De Niro, de zoon van filmacteur Robert De Niro. Als hij in zijn opdracht slaagt, dan breekt hij meteen het vastgoedrecord voor Manhattan. De huidige topper staat op naam van een appartement met zicht op Central Park waarvoor 88 miljoen dollar werd neergeteld. (Belga/TV)