Hilarische beelden in het Één-programma 'Villa Politica'. Terwijl Filip Dewinter (Vlaams Belang) aan Linda De Win zijn kijk op 2012 gaf, kwam achter hem Bart De Wever de zaal binnen. De N-VA-voorzitter begint in de kranten te bladeren, maar luistert stiekem wel aandachtig mee. Zo zie je hem bedenkelijk opkijken en met zijn ogen rollen wanneer Dewinter hem de 'Man van het Jaar' noemt.

"Hij is het die in de ogen van de Antwerpenaren en van heel Vlaanderen een rechts beleid in de praktijk kan brengen en dat laadt een grote last op zijn schouders, ik hoop dat hij zich daar ook van bewust is," aldus Dewinter, waarop De Wever hautain knikt.

De Win brengt pas na het interview Dewinter op de hoogte van De Wevers aanwezigheid. Kijk zelf:

Hilarische beelden in het Één-programma 'Villa Politica'. Terwijl Filip Dewinter (Vlaams Belang) aan Linda De Win zijn kijk op 2012 gaf, kwam achter hem Bart De Wever de zaal binnen. De N-VA-voorzitter begint in de kranten te bladeren, maar luistert stiekem wel aandachtig mee. Zo zie je hem bedenkelijk opkijken en met zijn ogen rollen wanneer Dewinter hem de 'Man van het Jaar' noemt. "Hij is het die in de ogen van de Antwerpenaren en van heel Vlaanderen een rechts beleid in de praktijk kan brengen en dat laadt een grote last op zijn schouders, ik hoop dat hij zich daar ook van bewust is," aldus Dewinter, waarop De Wever hautain knikt. De Win brengt pas na het interview Dewinter op de hoogte van De Wevers aanwezigheid. Kijk zelf: