Video | Nieuws

Kalfszwezeriken op de wijze van Slongs en Sofie

Slongs heeft absoluut niets met orgaanvlees. De geur, de smaak en de textuur zijn voor haar meestal een reden om de keuken te verlaten. Sofie heeft echter geen medelijden en maakte vandaag kalfszwezeriken die ze krokant aanbakt en serveert met een puree van pastinaak en gebakken spinazie. Slongs wordt op slag weer blij wanneer ze proeft van de saus die Sofie bereidt met een lekkere rum. Maar of dat voldoende is voor Slongs om ook de kalfszwezeriken lekker te vinden, dat valt nog maar af te wachten.

Slongs heeft absoluut niets met orgaanvlees. De geur, de smaak en de textuur zijn voor haar meestal een reden om de keuken te verlaten. Sofie heeft echter geen medelijden en maakte vandaag kalfszwezeriken die ze krokant aanbakt en serveert met een puree van pastinaak en gebakken spinazie. Slongs wordt op slag weer blij wanneer ze proeft van de saus die Sofie bereidt met een lekkere rum. Maar of dat voldoende is voor Slongs om ook de kalfszwezeriken lekker te vinden, dat valt nog maar af te wachten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content