Jos Bruyninckx (N-VA) – Aarschot

Knack.be stelt drie vragen over de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober 2012 aan elke politicus die de strijd aangaat: Wat is de inzet van de verkiezingen? Wie wint en wie verliest? Wat speelt in uw gemeente?

Wat is de inzet van de gemeenteraadsverkiezingen?

Voor de N-VA zijn deze gemeenteraadsverkiezingen belangrijk om onze partij nu ook op lokaal niveau stevig te verankeren in Vlaanderen. Wie immers echt een grondige verandering wil in dit land, moet dat geluid op alle niveaus laten horen. Een sterker Vlaanderen en een sterkere N-VA, dat begint in elke gemeente.

Wij willen in Aarschot met de N-VA een duidelijk alternatief bieden aan de burgers voor de traditionele partijen die onze gemeente al veel te lang besturen. Er is nood aan een nieuwe frisse wind, wij N-VA kunnen voor verandering en vernieuwing zorgen.

Wie worden de winnaars, wie de verliezers?

Het is de kiezer die hierover zal beslissen.

Wat is van belang in uw gemeente?

Wat van belang is in onze gemeente is van Aarschot een dynamische en welvarende centrumstad te maken met oog voor de noden van alle inwoners en bezoekers zonder duur uiterlijk vertoon maar met zorg voor de details die het verschil kunnen maken. (SD)

U komt ook op bij de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober 2012 en heeft een duidelijke visie over uw stad of dorp?

Stuur dan uw antwoorden op onze drie vragen – en een foto van uzelf – door naar simon.demeulemeester@knack.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content