Grete Remen wordt eerste opvolger op Limburgse Kamerlijst van Open VLD

Grete Remen © belga

Onderneemster Grete Remen zal bij de federale parlementsverkiezingen van 26 mei kandideren op de eerste opvolgersplaats van de Limburgse Open VLD-Kamerlijst van Patrick Dewael. Dat meldt Open VLD vrijdagochtend.

De 52-jarige Remen uit Beringen zetelt sinds 2014 in het Vlaams parlement voor N-VA, maar ze voelde zich volgens het persbericht niet meer thuis bij deze partij. Eerder raakte bekend dat Remen een punt had gezet achter haar politieke carrière.

Remen noemt Open VLD een partij ‘die wel voluit kiest voor een bloeiende economie, meer jobs, meer koopkracht. Een partij die de hervormingen aandurft die daar voor nodig zijn. Een partij die haar verantwoordelijkheid niet ontloopt of ons land niet in onbestuurbaarheid wil storten’.

De onderneemster zal zich bij de liberalen blijven inzetten voor een duurzame economie die werkt voor iedereen, werkgevers en werknemers. Remen neemt vrijdag ontslag uit de N-VA-fractie en zal tot de verkiezingen van 26 mei als onafhankelijke zetelen in het Vlaams parlement.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content