Geheim liefdeskind van Michael Jackson duikt op

Michael Jackson zou niet drie, maar vier kinderen hebben. De 25-jarige Omer Bhatti, die sterk op Jackson lijkt, zat op de eerste rij bij de familie tijdens de plechtigheid van 7 juli.

Michael Jackson zou niet drie, maar vier kinderen hebben. De 25-jarige Omer Bhatti, die sterk op Jackson lijkt, zat op de eerste rij bij de familie tijdens de plechtigheid van 7 juli. Dat meldt The Sun.

Met gebogen hoofd en met een grote zonnebril op de neus woonde de 25-jarige Omer Bhatti, die het zelf in de muziekwereld probeert te maken onder de naam O-Bee, de plechtigheid ter ere van Michael Jackson bij. Hij zat op de eerste rij, bij de familie. Terwijl heel wat grote beroemdheden het met een zitje op een van de achterliggende rijen moesten doen.

Naast de gelijkenis met Jackson zelf zijn er ook opvallende overeenkomsten tussen kinderfoto’s van Bhatti en de zevenjarige Prince Michael II, de jongste van de drie officiële Jackson-kinderen. Het donkere haar, de wenkbrauwen, de gelaatstrekken.

DNA-test

Jackson zou in 2004 bekend hebben dat de Noorse Omer geboren is na een one-nightstand in 1984. Na zijn geboorte stuurde de zanger twee hulpkrachten naar Oslo om de moeder van de jongen te helpen met zijn opvoeding.

Ook later zou Jackson regelmatig contact hebben gehad met de jongen. Bhatti zou zelfs verschillende jaren op Neverland gewoond hebben.

Na de dood van Jackson liet de moeder van de jongen zich ontvallen: “Hij was de King of Pop. Maar voor ons was hij zoveel meer”. Om de waarheid te achterhalen zou Omer nu een DNA-test laten uitvoeren.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

O-Bee met The Beginning:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content