business development manager (consulent) – Port of Antwerp

Algemeen

Jouw uitdaging:

Als business development manager werk je mee aan de optimalisatie van de aantrekkingskracht van de Antwerpse haven en de uitwerking van een commerciële strategie om de verschillende sectoren en regio’s wereldwijd te benaderen. Je weet door gerichte business development activiteiten goederenstromen aan te trekken. Naast een commerciële functie vervul je ook een sterk adviserende rol naar alle betrokken entiteiten in de sector en intern binnen het havenbedrijf.

Je voornaamste taken zijn:

  • Instaan voor kennisverwerving rond de werking en belangrijkste spelers in toegewezen sectoren of regio’s en informatiedoorstroming inzake commerciële positie van de haven van Antwerpen;

Jouw profiel:

  • Je behaalde een masterdiploma bij voorkeur in een economische richting; Naast een sterk analytisch en strategisch denkvermogen ben je in staat om op operationeel en praktisch vlak mee te denken met je klanten; Ervaring met maritieme logistiek is een must; Je bent bereid om te reizen en beschikt over het nodige aanpassingsvermogen in de omgang met business relaties, ongeacht culturele achtergrond of niveau; Je communiceert vlot in het Nederlands, Frans, Engels en Duits of Spaans; Je bent commercieel ingesteld en hebt oog voor nieuwe commerciële opportuniteiten.

Ons aanbod:

Je kan rekenen op een gevarieerde job met stimulerende verantwoordelijkheden en plaats voor nieuwe initiatieven. Verder bieden we jou een aantrekkelijk loonpakket met onder andere maaltijdcheques, extralegaal pensioen, hospitalisatieverzekering, mobiliteitsvergoeding en invaliditeitsverzekering. Het Havenbedrijf beschikt tevens over een strijkdienst. Onze regelmatige fietsers krijgen een bedrijfsfiets aangeboden.

Interesse:

Solliciteren kan online tot en met 15/09/2014.

Meer informatie over hoe je kan solliciteren en het volledige selectietraject vind je hier.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content