Het gaat om een album waarin gemeente uitgebreid aan bod komt, maar dat niet meer in de handel verkrijgbaar was. De herdruk donderdag in Hoeilaart in aanwezigheid van auteur Marc Sleen voorgesteld in het Nerocafé, een vroeger tramstation dat eveneens vaak aan bod komt in de Nerostrips.

Hoeilaart maakte gebruik van de herdruk om achteraan in het album informatie over de gemeente toe te voegen. Aan de hand van twee wandelroutes worden een heleboel wetenschapswaardigheden over Hoeilaart en het Zoniënwoud verteld.

De komende maand laat het gemeentebestuur alle inwoners van Hoeilaart een gratis exemplaar van het album bezorgen. (Belga/MS)

Het gaat om een album waarin gemeente uitgebreid aan bod komt, maar dat niet meer in de handel verkrijgbaar was. De herdruk donderdag in Hoeilaart in aanwezigheid van auteur Marc Sleen voorgesteld in het Nerocafé, een vroeger tramstation dat eveneens vaak aan bod komt in de Nerostrips. Hoeilaart maakte gebruik van de herdruk om achteraan in het album informatie over de gemeente toe te voegen. Aan de hand van twee wandelroutes worden een heleboel wetenschapswaardigheden over Hoeilaart en het Zoniënwoud verteld. De komende maand laat het gemeentebestuur alle inwoners van Hoeilaart een gratis exemplaar van het album bezorgen. (Belga/MS)