Koper is Frank Verschuere, de managing director van het bedbedrijf LS Bedding Group. De opbrengst van de veiling komt ten goede aan Bednet, een organisatie die ervoor zorgt dat zieke kinderen online contact houden met hun school.

Het idee van de veiling komt van radiomaker Pat Donnez, die het bed op het spoor kwam tijdens het maken van zijn radioreeks "Zot van Elsschot" voor Klara. Het gaat om een meubel uit de jaren dertig met snijwerk in de vorm van bloemen. Het bed is een zogenaamde twijfelaar, tussen een- en tweepersoonsbed in.

De veiling werd georganiseerd in samenwerking met deBuren en Klara.

Koper is Frank Verschuere, de managing director van het bedbedrijf LS Bedding Group. De opbrengst van de veiling komt ten goede aan Bednet, een organisatie die ervoor zorgt dat zieke kinderen online contact houden met hun school. Het idee van de veiling komt van radiomaker Pat Donnez, die het bed op het spoor kwam tijdens het maken van zijn radioreeks "Zot van Elsschot" voor Klara. Het gaat om een meubel uit de jaren dertig met snijwerk in de vorm van bloemen. Het bed is een zogenaamde twijfelaar, tussen een- en tweepersoonsbed in.De veiling werd georganiseerd in samenwerking met deBuren en Klara.