Dat zegt Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Ben Weyts (N-VA) in antwoord op parlementaire vragen van partijgenote Annick De Ridder. Het Laatste Nieuws brengt de antwoorden.

Het Agentschap Wegen en Verkeer heeft daarover al afspraken gemaakt met de lokale en federale politie, aldus de krant.

Op élk kruispunt een agent posteren, is geen optie, zegt Weyts in antwoord op de parlementaire vragen. Wegen en Verkeer zal noodgeneratoren inzetten en er zo voor zorgen dat het licht niet uitgaat in de snelwegtunnels die in afschakelzones liggen. De Lijn voorziet dan weer vervangbussen voor de tramlijnen die dreigen uit te vallen.

(Belga/RR)

Dat zegt Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Ben Weyts (N-VA) in antwoord op parlementaire vragen van partijgenote Annick De Ridder. Het Laatste Nieuws brengt de antwoorden. Het Agentschap Wegen en Verkeer heeft daarover al afspraken gemaakt met de lokale en federale politie, aldus de krant.Op élk kruispunt een agent posteren, is geen optie, zegt Weyts in antwoord op de parlementaire vragen. Wegen en Verkeer zal noodgeneratoren inzetten en er zo voor zorgen dat het licht niet uitgaat in de snelwegtunnels die in afschakelzones liggen. De Lijn voorziet dan weer vervangbussen voor de tramlijnen die dreigen uit te vallen.(Belga/RR)