Een van de zeven aanvalsters van de Red Panthers is Alix Gerniers. De uit Ronse afkomstige Gerniers is pas 20 maar speelt al hockey sinds haar vierde, eerst bij Royal Hermes in Ronse zelf en sinds enkele jaren bij het Gentse La Gantoise.

Op de Olympische Spelen in Londen vorig jaar schreef Gerniers een doelpunt op haar naam. Ze werd bovendien uitgeroepen tot beste Belgische hockeybelofte van 2012 en mocht ook de prijs voor beste Gentse sportprestatie in ontvangst nemen.

Gerniers studeert nog Handelswetenschappen aan de Universiteit Gent. Opmerkelijk: bij de gemeenteraadsverkiezingen van oktober kwam het hockeytalent op voor de partij Liberale Unie. Ze was met haar 19 jaar de jongste kandidate in Ronse.

Alix Gerniers op bezoek bij haar jeugdploeg in Ronse:

Een van de zeven aanvalsters van de Red Panthers is Alix Gerniers. De uit Ronse afkomstige Gerniers is pas 20 maar speelt al hockey sinds haar vierde, eerst bij Royal Hermes in Ronse zelf en sinds enkele jaren bij het Gentse La Gantoise. Op de Olympische Spelen in Londen vorig jaar schreef Gerniers een doelpunt op haar naam. Ze werd bovendien uitgeroepen tot beste Belgische hockeybelofte van 2012 en mocht ook de prijs voor beste Gentse sportprestatie in ontvangst nemen. Gerniers studeert nog Handelswetenschappen aan de Universiteit Gent. Opmerkelijk: bij de gemeenteraadsverkiezingen van oktober kwam het hockeytalent op voor de partij Liberale Unie. Ze was met haar 19 jaar de jongste kandidate in Ronse. Alix Gerniers op bezoek bij haar jeugdploeg in Ronse: