Volgens Pol Van Den Driessche, zo zegt hij in het interview, is de kritiek van CD&V-Kamerlid Eric Van Rompuy op de federale regering niet zo onschuldig.

'Hij wordt uitgestuurd om (minister van Financiën voor N-VA) Johan Van Overtveldt te beschadigen. Ik ken het spel en ik ken die partij een beetje'. Van Den Driessche was van 2007 tot 2010 lid van CD&V.

Het frustreert volgens Van Den Driessche veel CD&V'ers 'dat wij niet alleen de grootste partij zijn, maar intussen ook bewijzen dat we doortastend regeren en compromissen kunnen sluiten, zelfs op moeilijke departementen zoals Financiën dat jarenlang mismeesterd is. En Johan is het toonvoorbeeld van onkreukbaarheid en deskundigheid. CD&V wil dat imago onderuithalen.' (PC/KVDA)

Lees het volledige interview met Pol Van Den Driessche in De Zondag.

Volgens Pol Van Den Driessche, zo zegt hij in het interview, is de kritiek van CD&V-Kamerlid Eric Van Rompuy op de federale regering niet zo onschuldig. 'Hij wordt uitgestuurd om (minister van Financiën voor N-VA) Johan Van Overtveldt te beschadigen. Ik ken het spel en ik ken die partij een beetje'. Van Den Driessche was van 2007 tot 2010 lid van CD&V.Het frustreert volgens Van Den Driessche veel CD&V'ers 'dat wij niet alleen de grootste partij zijn, maar intussen ook bewijzen dat we doortastend regeren en compromissen kunnen sluiten, zelfs op moeilijke departementen zoals Financiën dat jarenlang mismeesterd is. En Johan is het toonvoorbeeld van onkreukbaarheid en deskundigheid. CD&V wil dat imago onderuithalen.' (PC/KVDA)Lees het volledige interview met Pol Van Den Driessche in De Zondag.