Dat is alleszins een stuk meer dan de 10.000 deelnemers waarop de organisatoren hadden gehoopt.

Het initiatief gaat uit van de 'Plateforme Citoyenne de soutien aux réfugiés de Bruxelles' en 'Refugees Welcome', een coalitie van verschillende organisaties, waarbij onder meer Vluchtelingenwerk Vlaanderen, 11.11.11, Dokters van de Wereld en Amnesty International.

De betogers eisen een menswaardige opvang voor de vluchtelingen, met respect voor de internationale verdragen en verplichtingen, en maatregelen tegen racistische en xenofobe reacties. (Belga/KVDA)

Dat is alleszins een stuk meer dan de 10.000 deelnemers waarop de organisatoren hadden gehoopt. Het initiatief gaat uit van de 'Plateforme Citoyenne de soutien aux réfugiés de Bruxelles' en 'Refugees Welcome', een coalitie van verschillende organisaties, waarbij onder meer Vluchtelingenwerk Vlaanderen, 11.11.11, Dokters van de Wereld en Amnesty International. De betogers eisen een menswaardige opvang voor de vluchtelingen, met respect voor de internationale verdragen en verplichtingen, en maatregelen tegen racistische en xenofobe reacties. (Belga/KVDA)