De gerechtelijke politie van Doornik heeft maandag een huiszoeking uitgevoerd bij de ouders van de kleine Younes Jratlou, die op 10 november van vorig jaar dood werd aangetroffen in de Leie. De vader van de jongen is volgens Franstalige media maandagavond verhoord.

De politie bood zich samen met het wetenschappelijk lab maandagnamiddag bij de ouders aan in het gehucht Bizet (Komen). Het parket van Doornik heeft de huiszoeking bevestigd.

Volgens de RTBF hebben de speurders zakken meegenomen en hebben ze 'zegels bevestigd'. RTL-TVi meldde dat de vader van de jongen maandagavond werd ondervraagd. Zijn advocaat wilde daar geen commentaar over kwijt.

Verdween jaar geleden

De vierjarige Younes verdween in de nacht van 25 op 26 oktober 2009. Zijn lichaam werd op 10 november van dat jaar gevonden in de Leie ter hoogte van de sluis van Neerwaasten (Komen).

De jongen bleek al dood te zijn voor hij in het water was beland. De vader van de kleuter werd eerder al verschillende malen ondervraagd.

De gerechtelijke politie van Doornik heeft maandag een huiszoeking uitgevoerd bij de ouders van de kleine Younes Jratlou, die op 10 november van vorig jaar dood werd aangetroffen in de Leie. De vader van de jongen is volgens Franstalige media maandagavond verhoord.De politie bood zich samen met het wetenschappelijk lab maandagnamiddag bij de ouders aan in het gehucht Bizet (Komen). Het parket van Doornik heeft de huiszoeking bevestigd. Volgens de RTBF hebben de speurders zakken meegenomen en hebben ze 'zegels bevestigd'. RTL-TVi meldde dat de vader van de jongen maandagavond werd ondervraagd. Zijn advocaat wilde daar geen commentaar over kwijt.Verdween jaar geledenDe vierjarige Younes verdween in de nacht van 25 op 26 oktober 2009. Zijn lichaam werd op 10 november van dat jaar gevonden in de Leie ter hoogte van de sluis van Neerwaasten (Komen). De jongen bleek al dood te zijn voor hij in het water was beland. De vader van de kleuter werd eerder al verschillende malen ondervraagd.