De snelwegparking, die nu dicht is wegens werken, zou maandag opnieuw opengaan, maar volgens de burgemeester is de beveiliging er onvoldoende.

Minister van Mobiliteit Ben Weyts (N-VA) reageert misnoegd en dreigt met juridische stappen indien de snelwegparking in Westkerke gesloten zal blijven. Hij wijst op de beveiligingsmaatregelen die reeds genomen zijn.

'Als hij juridische stappen verkiest boven dialoog, oké, maar dat is niet mijn stijl van werken', aldus Velle, die bij zijn standpunt blijft en bijkomende maatregelen wil.

De snelwegparking, die nu dicht is wegens werken, zou maandag opnieuw opengaan, maar volgens de burgemeester is de beveiliging er onvoldoende. Minister van Mobiliteit Ben Weyts (N-VA) reageert misnoegd en dreigt met juridische stappen indien de snelwegparking in Westkerke gesloten zal blijven. Hij wijst op de beveiligingsmaatregelen die reeds genomen zijn.'Als hij juridische stappen verkiest boven dialoog, oké, maar dat is niet mijn stijl van werken', aldus Velle, die bij zijn standpunt blijft en bijkomende maatregelen wil.