Video | Nieuws

Anderlecht verliest van Charleroi

Anderlecht heeft vanavond niet kunnen winnen op het veld van Charleroi. Paars-wit verloor met 2-1. Alle doelpunten vielen na de rust. David Pollet en Neeskens Kebano brachten de Karolo’s 2-0 voor, de ingevallen Guillaume Gillet scoorde de aansluitingstreffer. Maar verder raakte Anderlecht, dat zijn laatste zege in Charleroi op 6 maart 2010 boekte, niet meer. De wedstrijd begon trouwens met een halfuur vertraging omdat spelersbus van Anderlecht in de file stond. Bij de bezoekers nam Silvio Proto na zijn blessure opnieuw zijn vertrouwde plaats onder de lat in. De Venezolaan Ronald Vargas mocht na 65 minuten zijn rentree vieren. In de stand blijft Paars-wit na de vijfde nederlaag van het seizoen met 31 punten voorlopig op de vierde plaats.