Very VR Tank Station Gent

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Tegen weer en wind in een berg op fietsen met de allure van Eddy Merckx, maar dan zonder één kilowatt te trappen? Crashen op een verre planeet waar alleen een robot je gezelschap houdt, maar dan zonder de stratosfeer te verlaten? Tijdens Very VR hoef je er geen fiets- of ruimtehelm voor op te zetten, maar een virtualrealitybril. Drie dagen lang laat het festival – georganiseerd door het Gentse, audiovisuele productiehuis Animal Tank en XRT – je allerlei werelden induiken, met acht immersieve VR-ervaringen die focussen op de diversiteit van animatiefilm. Battlescar neemt je mee naar het New York van de seventies in het zog van twee punkmeisjes. Wolves in the Walls cast je als het denkbeeldige vriendje van een meisje dat gelooft dat er wolven uit de muren kruipen. Zet je bril op en huil, huiver, voel en tast mee onder het motto: ‘VR all in this together.’

Reageren op dit artikel kan u door een e-mail te sturen naar lezersbrieven@knack.be. Uw reactie wordt dan mogelijk meegenomen in het volgende nummer.

Partner Content