De vraag is niet meer of Britney Spears al dan niet écht getrouwd is met haar beau Kevin Federline (juiste antwoord: ja), maar of ze al dan niet wil stoppen met zingen. De 22-jarige superster staat naar eigen zeggen te popelen om een gezinnetje te stichten, inclusief kinderen, ook al is zoiets onverenigbaar met een drukke carrière. Er zijn genoeg blondines die mij in de hitparade kunnen vervangen, filosofeert Spears. Oeps, daar gaat de dure promotiecampagne voor haar Greatest Hits-cd…

De Griekse voetballer Alexandros Kaklamanos is door zijn club Standard ontslagen wegens het gebruik van cocaïne. Een tegenexpertise van het positieve urinestaal dat op 28 augustus werd genomen, bevestigt dat de spits op het veld heeft gestaan met verboden middelen in het bloed. Hij riskeert een wereldwijde schorsing van twee jaar.

Popidool en mensenrechtenactivist Bono heeft in het Amerikaanse Memphis de jaarlijkse Freedom Award van het Amerikaanse Nationaal Burgerrechtenmuseum gekregen, omdat hij zich inzet tegen de apathie van de westerse wereld voor de ellende in Afrika. In zijn dankwoord vroeg de U2-zanger stil te staan bij het idee dat een mensenleven overal ter wereld evenveel waard is.

Dennis ‘Black Magic’ Burkas bereidt in de Verenigde Staten een nieuwe start in de seksindustrie voor. De Vlaamse pornokeizer, sinds enkele weken op de vlucht voor de Belgische fiscus en andere schuldeisers, zegt dat hij steun krijgt van enkele mensen uit de internationale business.

De mooiste vrouw ter wereld woont in Merksem en heet Ellen Petri. Als Ché het zegt, zal het wel kloppen. In de Hemelse Honderd van het mannenblad haalt de Miss België 2004 het bij Baywatch babeCarmen Electra. De lezers van het Amerikaanse Esquire, die Petri nog moeten ontdekken, richten hun libido vooral op actrices Angelina Jolie en Halle Berry.

De Zwitserse wielerlegende Alex Zülle hangt zijn fiets aan de haak. Na veertien jaar als prof is het genoeg geweest, vindt de 36-jarige tijdritspecialist. Zülle heeft 66 overwinningen op zijn naam en eindigde tweemaal tweede in de Ronde van Frankrijk. Na een positieve epo-controle in 1997 moest hij zeven maanden aan de kant blijven.

De 17-jarige soulzangeres Joss Stone neemt het niet dat ze pas op haar 21e over haar spaarcenten kan beschikken. Haar ouders hebben dat zo beslist. Het vermogen van Stone, amper een jaar na haar ontdekking al een heuse ster, wordt geschat op zes miljoen euro. Tegen haar 18e verjaardag zouden daar nog enkele miljoenen bij moeten komen.

Mel Gibson is door het Amerikaanse blad Entertainment Weekly uitgeroepen tot de machtigste man van Hollywood. Die titel heeft de acteur grotendeels te danken aan zijn omstreden epos The Passion of The Christ, dat hij zelf regisseerde én financierde. De prent had kunnen leiden tot Gibsons commerciële zelfmoord, maar bracht uiteindelijk meer dan een half miljard dollar op.

Kim Clijsters en Lleyton Hewitt zijn niet langer een koppel en hebben dan ook hun geplande huwelijk afgeblazen. En verder hebben we ons daar niet mee te bemoeien.

Samengesteld door Bart Vandormael

Reageren op dit artikel kan u door een e-mail te sturen naar lezersbrieven@knack.be. Uw reactie wordt dan mogelijk meegenomen in het volgende nummer.

Partner Content