Span eens een zaagje met HassleMe

05/07/12 om 06:00 - Bijgewerkt om 05:59

Voor wie een alziend oog nodig heeft om zich aan de voorpgestelde doelen te houden, is er HassleMe. Uw moeder in een app, quoi.

Wie moeders vleugels verlaat, heeft al eens nood aan een nieuwe bewaker van de hygiëne, voedingsgewoonten of trainingsschema. Eentje die zich niet laat ontmoedigen door latent agressief gemompel bij de derde 'herinnering'. Eentje die zachtmoedig maar onvervaard blijft herhalen dat u die derde sonate van Beethoven nog altijd niet kent. Of dat u van plan was voortaan tijdig huiswaarts te keren van werk of café.

Geen mens die dat volhoudt zonder klappen te krijgen. Maar wel de kerntaak van HassleMe. Op deze site geeft u zelf aan hoe vaak u aansporing belieft en wie deze schouderklopjes naast uzelf mag ontvangen. Waarna u tot het einde der tijden herinneringsmails ontvangt.

Voorgangers attendeerden zichzelf via deze weg om te stoppen met gamen, starten met lopen en volhouden van langetermijnprojecten, van lang haar tot het overwinnen van liefdesverdriet. Een kerkhof van vergeefse voornemens...

Tina Stroobandt selecteert vier maal per week een app of site van de dag.

Lees meer over:

Onze partners