Amerikaan krijgt lange nagel in hersenen en merkt niets

22/01/12 om 08:53 - Bijgewerkt om 08:53

In de Verenigde Staten keken artsen vreemd op toen ze na het nemen van een röntgenfoto een nagel van 9 centimeter aantroffen in de hersenen van een garagist. De man liep er al dagen mee rond zonder dat hij er zich bewust van was.

In de Verenigde Staten is een 32-jarige man zich een hoedje geschrokken tijdens een doktersbezoek. De man trok naar zijn arts omdat hij zich niet helemaal lekker voelde en kreeg vervolgens tot zijn eigen grote verbazing te horen dat hij rondliep met een negen centimeter lange spijker in het hoofd.

Enkele dagen tevoren was Dante Autullo samen met een vriend in zijn garage aan het werken toen hij zichzelf per ongeluk verwondde met een nagelpistool. Hij voelde een stekende pijn maar weet dat aan het feit dat hij het werktuig tegen het hoofd had gekregen.

De man ging verder met zijn dagdagelijkse bezigheden, ruimde sneeuw en bracht zijn kinderen naar school, maar toen hij zich anderhalve dag later niet goed voelde, ging hij toch naar de dokter. Die liet een röntgenfoto maken en toonde het onthutsende resultaat aan de verbaasde Autullo.

Artsen in Chicago hebben de onfortuinlijke klusser inmiddels geopereerd en de spijker verwijderd. Ze verwachten dat de man volledig herstelt van zijn netelig avontuur. (DPA/EE)

Onze partners