Toestand Schumacher 'dag per dag bekijken'

01/01/14 om 11:31 - Bijgewerkt om 11:31

Volgens een laatste gezondheidsbulletin hebben er zich de voorbije uren geen belangrijke veranderingen voorgedaan in de toestand van Schumacher. 'Stabiel, maar kritiek', klinkt het.

Toestand Schumacher 'dag per dag bekijken'

Michael Schumacher © Belga

De gezondheidstoestand van zevenvoudig wereldkampioen Formule 1 Michael Schumacher is stabiel gebleven de voorbije nacht. Dat heeft zijn manager Sabine Kehm laten weten in een korte mededeling aan het ziekenhuis van Grenoble.

Hij blijft wel kritiek. 'De toestand van Michael werd de hele nacht gecontroleerd en is zowel deze nacht als deze ochtend stabiel gebleven', aldus Kehm. 'Het goede nieuws voor vandaag is dat we niet het gevoel hebben dat we een persconferentie moeten geven, omdat er geen belangrijke veranderingen zijn', klonk het.

'Ik geef liever geen prognoses, we moeten het dag per dag bekijken.' Schumi ligt al 72u in het ziekenhuis na een erg zwaar ski-ongeval in Méribel. Hij botste hard op een rots, heeft een zwaar schedelletsel en wordt in een kunstmatige coma gehouden. Eerder onderging de Duitser een tweede operatie, toen werd er een bloedklonter uit de hersenen verwijderd. (Belga/INM)

Lees meer over:

Onze partners