Getuige: 'Parlementslid deed striptease voor Berlusconi'

16/04/12 om 16:30 - Bijgewerkt om 16:30

Op het proces tegen de Italiaanse ex-premier heeft een getuige details onthuld van een van de beruchte seksfeestjes in zijn villa.

Op een van de beruchte seksfeestjes in de villa van Silvio Berlusconi hebben twee vrouwen verkleed als non een striptease-act voor hem gedaan, beweert een getuige op het proces tegen de Italiaanse ex-premier. Een van hen was Nicole Minetti, een regionaal parlementslid.

Dat meldt het Italiaanse persagentschap ANSA.

Model Imane Fadil is een van de jonge vrouwen die maandag getuigden tegen Berlusconi, die ervan beschuldigd wordt een minderjarige Marokkaanse danseres te hebben betaald voor seks. De meesten onder hen zeggen dat ze naar de feestjes in Berlusconi's villa gingen.

Verkleed als nonFadil zei dat ze Minetti op een feestje in de villa was tegengekomen. Minetti, de vroegere persoonlijke tandarts van de ex-premier, is een lid van Berlusconi's partij Volk van de Vrijheid en van het regionale parlement van Lombardije. Ze kwam op het podium gekleed als non en begon samen met een andere vrouw, Barbara Faggioli, een "sexy dans".

Bovendien hoorde Fadil dat de vrouwen de nacht bij Berlusconi zouden doorbrengen.

Ook beweert Fadil dat ze, de eerste keer dat ze naar een van de zogenaamde 'bunga bunga'-feestjes ging, van Berlusconi een envelop met 2.000 euro aangeboden kreeg, met de boodschap dat hij "haar niet wilde beledigen".

Prostituees ronselenFadil eist in een ander proces, waarin Minetti ervan beschuldigd wordt samen met twee andere mensen prostituees te voorzien voor de ex-premier, een schadevergoeding. (Belga/KVDA)

Onze partners