Livestream: volg de Knackdag op de Boekenbeurs met o.a. John Crombez en Jeroen Olyslaegers

10/11/16 om 13:01 - Bijgewerkt om 18:35

Bron: Knack

Donderdag palmt Knack de Boekenbeurs in voor een middag aan interessante interviews. Ook online kunt u die inzichten meepikken. Onder andere John Crombez, Jos Geysels en Jeroen Olyslaegers laten zich op de rooster leggen.

Livestream: volg de Knackdag op de Boekenbeurs met o.a. John Crombez en Jeroen Olyslaegers

Het Knackpodium op de Boekenbeurs © Katrien Orlans

Programma livestream

17 uur: Knack-redacteur Ann Peuteman praat met Jos Geysels, co-auteur van Valkuilen van de progressieve frontvorming, en sp.a-voorzitter John Crombez over de zin en onzin van een linkse krachtenbundeling

18 uur: Knack-redacteur Jeroen de Preter confronteert Jeroen Olyslaegers met Joachim Pohlmann: twee schrijvers over hun historische romans en hedendaagse ideeën.

Verslagen van de Knackdag

Knack-redacteur Stijn Tormans werd aan de tand gevoeld door Margot Vanderstraeten: 'Wie de regiopagina's in de krant leest, leert meer over het leven.' (lees meer)

Vervolgens kreeg Ann Peuteman feministe Yasmine Schillebeeckx en seksuoloog Wim Slabbinck in de zetel voor een debat over echte mannen, echte vrouwen en waarom die allebei niet bestaan: 'Op de eerste rij van een rockconcert vragen mannen mij opzij te gaan voor ze gaan moshen.' (lees meer)

Knack-redacteur Peter Casteels babbelde met KU Leuvenrector Rik Torfs over Trump, Magnette en Juncker: 'Ik hou van verkiezingen, omdat mensen er op een interessante manier altijd in slagen een verkeerde keuze te maken.' (lees meer)

Televisiegezicht Saartje Vandendriessche was de gastvrouw van een gesprek met bioloog en Knack-wetenschapsredacteur Dirk Draulans. (lees meer)

Onze partners