Donderdag 4 december 2008 ging het magazine Knack voor de 3de keer op rij op zoek naar "De Strafste Student". Tijdens een live finale in de Handelsbeurs in Gent gingen 200 straffe studenten de eindstrijd aan. De 26-jarige Steven Goditiabois uit Geraardsbergen trok aan het langste eind en ging met een gloednieuwe wagen naar huis.

De zoektocht naar De Strafste Student verliep via een online quiz die uiteenviel in 2 fases. In een eerste fase moesten studenten zich via een online quiz plaatsen voor de finale. Daarvoor werd een spelsoftware gebruikt die de deelnemers in staat stelde om online én 'in real time' tegen elkaar te quizzen.

Maar liefst 4212 studenten speelden op de website meer dan een kwart miljoen quizzes in de voorronde die zich afspeelde tussen 15 oktober 2008 en 15 november 2008. De 200 strafste studenten namen het donderdag tegen elkaar op in een live-finale van de Strafste Student in de concertzaal van de Handelsbeurs in Gent. De supporters die de finalisten hadden meegebracht konden de quiz via live-beelden volgen in een aanpalende ruimte. De quiz werd voor de 3de maal op rij gepresenteerd door Zaki.

Ook dit jaar was de quiz - een onvervalste afvallingsrace - ongemeen spannend. Na 60 meerkeuzevragen in 3 ronden bleek Steven Goditiabois uit Geraardsbergen, een 26-jarige student communicatiewetenschappen, de sterkste. Goditiabois mag zichzelf 1 jaar lang 'de strafste student' noemen en rijdt met een Volkswagen Polo BlueMotion naar huis. Steven beschikt nog niet over een rijbewijs.

Donderdag 4 december 2008 ging het magazine Knack voor de 3de keer op rij op zoek naar "De Strafste Student". Tijdens een live finale in de Handelsbeurs in Gent gingen 200 straffe studenten de eindstrijd aan. De 26-jarige Steven Goditiabois uit Geraardsbergen trok aan het langste eind en ging met een gloednieuwe wagen naar huis.De zoektocht naar De Strafste Student verliep via een online quiz die uiteenviel in 2 fases. In een eerste fase moesten studenten zich via een online quiz plaatsen voor de finale. Daarvoor werd een spelsoftware gebruikt die de deelnemers in staat stelde om online én 'in real time' tegen elkaar te quizzen. Maar liefst 4212 studenten speelden op de website meer dan een kwart miljoen quizzes in de voorronde die zich afspeelde tussen 15 oktober 2008 en 15 november 2008. De 200 strafste studenten namen het donderdag tegen elkaar op in een live-finale van de Strafste Student in de concertzaal van de Handelsbeurs in Gent. De supporters die de finalisten hadden meegebracht konden de quiz via live-beelden volgen in een aanpalende ruimte. De quiz werd voor de 3de maal op rij gepresenteerd door Zaki.Ook dit jaar was de quiz - een onvervalste afvallingsrace - ongemeen spannend. Na 60 meerkeuzevragen in 3 ronden bleek Steven Goditiabois uit Geraardsbergen, een 26-jarige student communicatiewetenschappen, de sterkste. Goditiabois mag zichzelf 1 jaar lang 'de strafste student' noemen en rijdt met een Volkswagen Polo BlueMotion naar huis. Steven beschikt nog niet over een rijbewijs.