De allerlaatste selectieronde zal focussen op de uitdagingen van een permanente kolonie op Mars en hun capaciteiten om in een team te werken. Daarna zullen 40 mensen de echte training voor de Marsmissie mogen aanvatten die acht jaar zal duren. Uiteindelijk zijn het de kijkers van een realityshow, die het hele proces in beeld zal brengen, die de crew van vier zal kiezen.

Zo'n 200.000 mensen schreven zich in voor de reis naar Mars in 2025. Een terugreis is er niet. De missie wordt gefinancierd met de opbrengst van de realityshow.

Op de website van Mars One staan de namen van de 100 overblijvende Marsreizigers. Het gaat om 50 mannen en 50 vrouwen, die de derde ronde succesvol beëindigden. 31 kandidaten komen uit Europa.

De allerlaatste selectieronde zal focussen op de uitdagingen van een permanente kolonie op Mars en hun capaciteiten om in een team te werken. Daarna zullen 40 mensen de echte training voor de Marsmissie mogen aanvatten die acht jaar zal duren. Uiteindelijk zijn het de kijkers van een realityshow, die het hele proces in beeld zal brengen, die de crew van vier zal kiezen. Zo'n 200.000 mensen schreven zich in voor de reis naar Mars in 2025. Een terugreis is er niet. De missie wordt gefinancierd met de opbrengst van de realityshow. Op de website van Mars One staan de namen van de 100 overblijvende Marsreizigers. Het gaat om 50 mannen en 50 vrouwen, die de derde ronde succesvol beëindigden. 31 kandidaten komen uit Europa.