Met het woon-werkverkeer dat steeds vaker stropt, heeft u zich zeker al afgevraagd of u niet beter van thuis uw beroep zou kunnen

uitoefenen. Een perspectief met toekomst, zo blijkt. Heeft u het minste stukje groen, dan kunt u overwegen om daar een kantoor(tje) neer te poten. We raden u aan de regelgeving hierover eerst goed te bestuderen, maar als u om een ideetje verlegen zit wat de vorm betreft, dan is Bureau de Jardin de plek om aan te kloppen. U vindt hier, op Franse leest geschoeid, alle informatie rond design en fabrikanten van deze plekjes van noeste arbeid. "Waar werk je?" "In de tuin." Het klinkt als muziek in de oren.

Met het woon-werkverkeer dat steeds vaker stropt, heeft u zich zeker al afgevraagd of u niet beter van thuis uw beroep zou kunnen uitoefenen. Een perspectief met toekomst, zo blijkt. Heeft u het minste stukje groen, dan kunt u overwegen om daar een kantoor(tje) neer te poten. We raden u aan de regelgeving hierover eerst goed te bestuderen, maar als u om een ideetje verlegen zit wat de vorm betreft, dan is Bureau de Jardin de plek om aan te kloppen. U vindt hier, op Franse leest geschoeid, alle informatie rond design en fabrikanten van deze plekjes van noeste arbeid. "Waar werk je?" "In de tuin." Het klinkt als muziek in de oren.