Volgens de Amerikaanse nieuwszender CBS News zijn de zwarte dozen van het neergestorte toestel van EgyptAir teruggevonden, in de zone waar eerder al wrakstukken en menselijke resten uit het water werden gehaald.

De Airbus A320 met vluchtnummer MS804 die onderweg was van Parijs naar Caïro stortte donderdagochtend neer in de Middellandse Zee. Aan boord zaten 66 mensen, onder wie één Belg.

Het Egyptische leger verspreidde eerder de eerste beelden van de wrakstukken die werden gevonden van het wrak. De foto's staan op de Facebook-pagina van de woordvoerder van het leger en beelden delen van wat de romp van het vliegtuig lijkt te zijn af. Ook vliegtuigstoelen en een gele reddingsvest zijn te zien. (Belga/AVE)

4 scenario's die mogelijk het mysterie van de EgyptAir-crash kunnen verklaren

Volgens de Amerikaanse nieuwszender CBS News zijn de zwarte dozen van het neergestorte toestel van EgyptAir teruggevonden, in de zone waar eerder al wrakstukken en menselijke resten uit het water werden gehaald. De Airbus A320 met vluchtnummer MS804 die onderweg was van Parijs naar Caïro stortte donderdagochtend neer in de Middellandse Zee. Aan boord zaten 66 mensen, onder wie één Belg.Het Egyptische leger verspreidde eerder de eerste beelden van de wrakstukken die werden gevonden van het wrak. De foto's staan op de Facebook-pagina van de woordvoerder van het leger en beelden delen van wat de romp van het vliegtuig lijkt te zijn af. Ook vliegtuigstoelen en een gele reddingsvest zijn te zien. (Belga/AVE) 4 scenario's die mogelijk het mysterie van de EgyptAir-crash kunnen verklaren