Andreas Lubitz, de copiloot van de neergestorte vlucht van Germanwings, was niet in behandeling voor depressie. Dat zei een ziekenhuis in het Duitse Düsseldorf, zonder te verduidelijken waarvoor de copiloot dan wel behandeld werd.

'Berichten dat Andreas L hier in behandeling was voor depressie, zijn onjuist', aldus een woordvoerder van het universitaire ziekenhuis. Ze onthulde niet welke afdeling van het ziekenhuis hem behandelde en zei enkel dat het ging om 'het oplossen van een diagnose.'

De behandeling begon in februari. Zijn laatste bezoek aan de dokter was op 10 maart. De specifieke details konden wegens de Duitse wetgeving niet bekendgemaakt worden. (Belga/AVE)

Andreas Lubitz, de copiloot van de neergestorte vlucht van Germanwings, was niet in behandeling voor depressie. Dat zei een ziekenhuis in het Duitse Düsseldorf, zonder te verduidelijken waarvoor de copiloot dan wel behandeld werd.'Berichten dat Andreas L hier in behandeling was voor depressie, zijn onjuist', aldus een woordvoerder van het universitaire ziekenhuis. Ze onthulde niet welke afdeling van het ziekenhuis hem behandelde en zei enkel dat het ging om 'het oplossen van een diagnose.' De behandeling begon in februari. Zijn laatste bezoek aan de dokter was op 10 maart. De specifieke details konden wegens de Duitse wetgeving niet bekendgemaakt worden. (Belga/AVE)