Dat is vernomen van een bron nabij het dossier. Het gaat om vier Fransen, iemand uit Benin en iemand van de Comoren. De leeftijd van de verdachten varieert van 22 tot 38 jaar. Ze zijn volgens de bron allemaal gekend bij de politie voor zware feiten.

Gewapende overvallen

De leden van de cel worden er onder meer van verdacht betrokken te zijn bij de overval op een kantoor van Banque Postale nabij Parijs in april "en beraamden klaarblijkelijk nog andere gewapende overvallen", aldus de bron. Volgens onderzoekers van de antiterreurpolitie "beraamden ze terreurdaden gericht tegen belangrijke personen in Frankrijk." (Belga/TV)

Dat is vernomen van een bron nabij het dossier. Het gaat om vier Fransen, iemand uit Benin en iemand van de Comoren. De leeftijd van de verdachten varieert van 22 tot 38 jaar. Ze zijn volgens de bron allemaal gekend bij de politie voor zware feiten.Gewapende overvallen De leden van de cel worden er onder meer van verdacht betrokken te zijn bij de overval op een kantoor van Banque Postale nabij Parijs in april "en beraamden klaarblijkelijk nog andere gewapende overvallen", aldus de bron. Volgens onderzoekers van de antiterreurpolitie "beraamden ze terreurdaden gericht tegen belangrijke personen in Frankrijk." (Belga/TV)