India breekt zich het hoofd over "een onbekende indringster" op de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Londen.
Een volgens de Indiase delegatieleider "onbekende, jonge vrouw" stapte er zelfverzekerd naast de Indiase vlaggendrager. Intussen identificeerde de krant Deccan Chronicle de vrouw als een Indiase studente uit Bengaluru, die een tijd in Londen woonde.

Madhura Honey, een postgraduaatstudente, wandelde vrijdagavond schijnbaar zelfverzekerd naast de vlaggendrager van het Indiase team, Sushil Kumar. Ze ging gekleed in een rood hemd en met een groene broek. Zo viel ze enorm op, want alle vrouwen van het Indiase team waren gekleed in een gele sari, en de mannen in een zwart-geel kostuum.

"Ze had absoluut geen enkele reden om daar te lopen. Het gaat duidelijk om een indringster", verklaarde Muralidharan Raja, delegatieleider van het Indiase team, over het incident aan Times of India. "We gaan dat bespreken met de organisatoren."

"Ze heeft ons belachelijk gemaakt tegenover de hele wereld", zei Raja. "Het Indiase team is minder dan tien seconden in beeld geweest en die dame heeft de aandacht opgeëist." (Belga/KVDA).

India breekt zich het hoofd over "een onbekende indringster" op de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Londen. Een volgens de Indiase delegatieleider "onbekende, jonge vrouw" stapte er zelfverzekerd naast de Indiase vlaggendrager. Intussen identificeerde de krant Deccan Chronicle de vrouw als een Indiase studente uit Bengaluru, die een tijd in Londen woonde. Madhura Honey, een postgraduaatstudente, wandelde vrijdagavond schijnbaar zelfverzekerd naast de vlaggendrager van het Indiase team, Sushil Kumar. Ze ging gekleed in een rood hemd en met een groene broek. Zo viel ze enorm op, want alle vrouwen van het Indiase team waren gekleed in een gele sari, en de mannen in een zwart-geel kostuum. "Ze had absoluut geen enkele reden om daar te lopen. Het gaat duidelijk om een indringster", verklaarde Muralidharan Raja, delegatieleider van het Indiase team, over het incident aan Times of India. "We gaan dat bespreken met de organisatoren." "Ze heeft ons belachelijk gemaakt tegenover de hele wereld", zei Raja. "Het Indiase team is minder dan tien seconden in beeld geweest en die dame heeft de aandacht opgeëist." (Belga/KVDA).