Het drama vond plaats om 8u lokele tijd, meldt het staatspersagentschap Xinhua. De gedode kinderen waren allen jonger dan zes jaar. Er vielen ook minstens 11 gewonden.

Sinds 23 maart vonden al drie aanvallen met een mes en een met een hamer plaats op schoolkinderen of kleuters. Daarbij vielen acht doden en tientallen gewonden.

Als reactie werden de veiligheidsmaatregelen binnen scholen aangescherpt.

Mentale problemen De Chinese samenleving noteerde de laatste jaren een toename van de criminaliteit en volgens diverse studies tegelijkertijd ook van mentale proberen.

Een van de aanvallers van eind april was een leraar die op ziekteverlof was met psychische problemen. Een andere zei dat hij zich op de samenleving wilde wreken.

Het drama vond plaats om 8u lokele tijd, meldt het staatspersagentschap Xinhua. De gedode kinderen waren allen jonger dan zes jaar. Er vielen ook minstens 11 gewonden. Sinds 23 maart vonden al drie aanvallen met een mes en een met een hamer plaats op schoolkinderen of kleuters. Daarbij vielen acht doden en tientallen gewonden. Als reactie werden de veiligheidsmaatregelen binnen scholen aangescherpt. Mentale problemen De Chinese samenleving noteerde de laatste jaren een toename van de criminaliteit en volgens diverse studies tegelijkertijd ook van mentale proberen. Een van de aanvallers van eind april was een leraar die op ziekteverlof was met psychische problemen. Een andere zei dat hij zich op de samenleving wilde wreken.