Het vliegtuig, een A320 Airbus, was vertrokken in Phoenix, Arizona, had 147 passagiers en 5 bemanningsleden aan boord en was op weg naar Boston. Tijdens de vlucht werd de piloot onwel, waarna hij overleed. De luchtvaartmaatschappij kon de oorzaak van het overlijden niet bevestigen.

De copiloot nam de controle over het vliegtuig over en zette het toestel in Syracuse, in de staat New York, aan de grond.

Volgens American Airlines was een lid van het boordpersoneel getraind als verpleegster. Zij probeerde de piloot vergeefs te reanimeren.

(Belga/RR)

Het vliegtuig, een A320 Airbus, was vertrokken in Phoenix, Arizona, had 147 passagiers en 5 bemanningsleden aan boord en was op weg naar Boston. Tijdens de vlucht werd de piloot onwel, waarna hij overleed. De luchtvaartmaatschappij kon de oorzaak van het overlijden niet bevestigen. De copiloot nam de controle over het vliegtuig over en zette het toestel in Syracuse, in de staat New York, aan de grond.Volgens American Airlines was een lid van het boordpersoneel getraind als verpleegster. Zij probeerde de piloot vergeefs te reanimeren.(Belga/RR)