Volgens de door BMG Research verrichte enquête wil nu 52 procent van de Britse bevolking in de Europese Unie blijven in plaats van eruit te stappen. Steun voor het blijven nam sinds de zomer toe. Deze maand sneuvelde, na een stijging met drie procentpunt sinds november, de 50 procentgrens, toen de complexe realiteit van de brexit het land bereikte, aldus de krant.

Bijna de helft van de Britten denkt ook dat het door de Conservatieve premier Theresa May bereikte akkoord met Brussel een 'slechte deal' is, en dat het parlement het dinsdag moet verwerpen.

BMG Research bevroeg tussen 4 en 7 december een representatief staal van 1.508 volwassenen. De data zijn gewogen. De foutmarge is niet vermeld.

Volgens de door BMG Research verrichte enquête wil nu 52 procent van de Britse bevolking in de Europese Unie blijven in plaats van eruit te stappen. Steun voor het blijven nam sinds de zomer toe. Deze maand sneuvelde, na een stijging met drie procentpunt sinds november, de 50 procentgrens, toen de complexe realiteit van de brexit het land bereikte, aldus de krant.Bijna de helft van de Britten denkt ook dat het door de Conservatieve premier Theresa May bereikte akkoord met Brussel een 'slechte deal' is, en dat het parlement het dinsdag moet verwerpen.BMG Research bevroeg tussen 4 en 7 december een representatief staal van 1.508 volwassenen. De data zijn gewogen. De foutmarge is niet vermeld.