Volgens Bellingcat toont onderzoek aan dat het Russische leger wel degelijk een rol speelde bij het veroorzaken van de ramp, die 298 mensen het leven kostte. Onder hen 196 Nederlanders en zes Belgen. De fatale vlucht was onderweg van Amsterdam naar Kuala Lumpur in Maleisië.

Ten tijde van het neerhalen van de MH17 was Tkatsjev in Oost-Oekraïne actief om de rebellen beter te laten samenwerken. Vorig jaar riep het Joint Investigation Team (JIT) het publiek te hulp. Ze publiceerden een afgeluisterd telefoongesprek met daarop de stem van Delfin, van wie ze niet precies wisten wie dat was.

Volgens Bellingcat toont onderzoek aan dat het Russische leger wel degelijk een rol speelde bij het veroorzaken van de ramp, die 298 mensen het leven kostte. Onder hen 196 Nederlanders en zes Belgen. De fatale vlucht was onderweg van Amsterdam naar Kuala Lumpur in Maleisië. Ten tijde van het neerhalen van de MH17 was Tkatsjev in Oost-Oekraïne actief om de rebellen beter te laten samenwerken. Vorig jaar riep het Joint Investigation Team (JIT) het publiek te hulp. Ze publiceerden een afgeluisterd telefoongesprek met daarop de stem van Delfin, van wie ze niet precies wisten wie dat was.