Een tornado van twee kilometer breed heeft vernieling gezaaid over een oppervlakte van 80 vierkante kilometer. Belijk de beelden van het indrukwekkende natuurgeweld.

Het dodental van de tornado is opgelopen tot 91, zo melden verschillende Amerikaanse media waaronder The New York Times. Dat zou nog kunnen oplopen, zo wordt verwacht.

Beelden van CNN tonen hele wijken die compleet weggeveegd zijn. Van huizen blijft niets meer over dan de betonnen funderingen. Auto's zijn als stukken speelgoed heen en weer geblazen. Scholen en handelszaken zijn vernield.

Een tornado van twee kilometer breed heeft vernieling gezaaid over een oppervlakte van 80 vierkante kilometer. Belijk de beelden van het indrukwekkende natuurgeweld.Het dodental van de tornado is opgelopen tot 91, zo melden verschillende Amerikaanse media waaronder The New York Times. Dat zou nog kunnen oplopen, zo wordt verwacht.Beelden van CNN tonen hele wijken die compleet weggeveegd zijn. Van huizen blijft niets meer over dan de betonnen funderingen. Auto's zijn als stukken speelgoed heen en weer geblazen. Scholen en handelszaken zijn vernield.